Nieuws

Zwerfafvaltraining (23 mrt 2024)

Op zaterdag 23 maart was het de landelijke zwerfafval opschoondag. Hier hebben we als hardloopgroep Run4Fun weer aan mee gedaan. Er zijn een tweetal routes door ons uitgezet vanaf 'Het Land van Bartje' richting de boshut nabij Exloo. Op de heenweg hardlopend en op de terugweg al wandelend om het zwerfafval op te ruimen. Het weer was koud en nat, maar met een resultaat van 13 kg was dit zeker de moeite waard. En een warm bakkie koffie of thee ging er dan ook goed in. 
Meer informatie op: https://www.supportervanschoon.nl/Overige geplande activiteiten 2024

Dit jaar staan verder de volgende activiteiten gepland (datums volgen nog):
-  Bike & Run onderlinge wedstrijd over 10 km
-  Clinic bij 'Natuurlijk Fit' te Exloo
-  Oliebollenrun eind van dit jaar
En wellicht nog meer activiteiten, nader te bepalen.Start Hunebedloop clinic (10 feb 2024 - 8.30 uur)

De clinic voor de Hunebedloop van 5 km voor beginnende hardlopers is gestart op zaterdag 10 februari. Meer informatie hierover is elders te vinden op deze website.Algemene ledenvergadering (24 jan. 2024 - 19.30)

Op woensdagavond 24 januari hebben we onze algemene ledenvergadering gehouden in het dorpshuis te Exloo. Een mooie opkomst en veel punten besproken. Met een gezellige afsluiting onder het genot van een borrel en hapjes.Clinic Natuurlijk Fit (21 okt 2023 om 08.30 uur)

Ook dit najaar hebben we ons weer laten testen met een actieve en leuke clinic bij 'Natuurlijk Fit' in Exloo. Even een andere training dan hardlopen.Jubileum Run4Fun (30 sept. 2023)

Dit jaar bestaat Run4Fun 20 jaar. Dit hebben we gevierd op zaterdag 30 september door 's middags gezamenlijk een leuke activiteit te doen en 's avonds met partners een bbq. Ride&Run - Olympisch Exloo (17 sept. 2023)

In het kader van Nationale Sportweek heeft Run4Fun meegedaan met 'Olympisch Exloo' met de activiteit Ride&Run.
Deze combinatie van hardlopen naast een ruiter/paard was nieuw voor ons. Het was een bijzondere ervaring, vooral ook omdat de paarden de hardlopers volgen in snelheid en richting. De deelnemers hebben er erg van genoten en het is daarom zeker voor herhaling vatbaar. Het is een mooie afwisseling van hardlopen wat goed past bij onze vereniging. 
Met dank aan Rijvereniging Exloo en de gemeente Borger-Odoorn voor de subsidie.Zwerfafvaltraining (18 mrt 2023)

Op zaterdag 18 maart jl. heeft Run4Fun weer meegedaan aan de landelijke opschoondag middels een zwerfafvaltraining. Er zijn twee routes gelopen tussen Exloo en 't Land van Bartje. Er is totaal voor 7,6 kg afval opgehaald. Beetje dubbel gevoel. Enerzijds heel goed dat we hier een steentje aan bij hebben gedragen, anderzijds zou dit niet nodig moeten zijn. Hunebedloop clinic

Run4Fun organiseert in februari t/m april een hardloopclinic voor beginnende hardlopers die mee willen doen aan de Hunebedloop op zaterdag 6 mei 2023. Onder deskundige begeleiding bereid je je in 12 weken voor op de Hunebedloop van 5 km. Je traint op zaterdagen van 8.30 - 9.45 uur. Tijdens de training worden tips en tricks gegeven over een goede loophouding en andere relevante hardloopzaken. Iedereen is welkom; het gaat vooral om sportieve fun! Algemene ledenvergadering (25 jan. 2022)

De algemene ledenvergadering is geweest op 25 januari.
Tijd voor allerlei dingen te bespreken en op een andere gezellige wijze bij elkaar te zijn. Om o.a. terug te blikken en de plannen voor dit jaar te bespreken.Oliebollen training (28 dec 2022)

Aan het eind van het jaar houden we een oliebollen training. D.w.z. eerst sportief trainen en daarna gezellig oliebollen eten met koffie/thee en glühwein in de schuilhut bij Exloo. Clinic Natuurlijk Fit (8 okt 2022 om 08.30 uur)

Op 8 oktober 2022 's ochtends voor de afwisseling een andere leuke training gehad. Er stond voor de Run4Fun leden bij 'Natuurlijk Fit' in Exloo een clinic gepland, waarbij andere spieren en onze algehele conditie op de proef werden gesteld. Het was een goed georganiseerde en sportieve ochtend.Open training Run4Fun (21 sep 2022 om 19.00 uur)

(de aanmelding is verstreken, maar je kunt altijd nog aanmelden bij Run4Fun)
 
Altijd al een keer in groepsverband willen hardlopen? Nieuwe mensen leren kennen? Tips en tops willen krijgen. Tijdens de Nationale Sportweek organiseren wij op woensdagavond 21 september van 19.00 - 20.00 uur een open training. Iedereen is welkom, instappers en meer gevorderde hardlopers. Zie voor meer informatie en aanmelding de volgende website:
Open training Run4FunLenteleut Run4Fun (11 juni 2022 om 09.00 uur)

Op 11 juni hadden we de jaarlijkse Lenteleut rondom 't Nije Hemelriek. Na een mooie zaterdagochtend training hebben we gezellig op het zonnige terras nagezeten. Hunebedloop en jeugdloop BORGER (7 mei 2022)

Op zaterdag 7 mei 2022 is de hunebedloop Borger weer gehouden. Een wedstrijdloop uit het Loopcircuit de Kop van Drenthe. Run4Fun hielp mee met de organisatie van dit mooie evenement. 
Er zijn 2 afstanden, 5 en 10 km. Beide langs het grootste hunebed van Nederland.
Vooraf is er de Oek Jeugdloop, voor leerlingen van groep 1 t/m 8.Bike & Run (2 april 2022)

Run4Fun heeft voor haar eigen leden weer een Bike & Run activiteit georganiseerd. In teams van 2 personen werd een mooi parcours afgelegd, waarbij wisselend werd hardgelopen en gefietst.Zwerfafvaltraining (19 mrt 2022)

De zwerfafvaltraining van Run4Fun op de Landelijke Opschoondag heeft 10 kilo afval opgeleverd. Via de website van 'Nederland Schoon' zijn drie routes van elk ongeveer 4 km geclaimd. De training begon, zoals elke zaterdagmorgen om 8.30 uur bij de boshut tussen Borger en Exloo. Van daaruit werd in drie groepen hardgelopen naar elk startpunt van de routes en vervolgens terug gewandeld met prikstokken en afvalzakken, al speurende naar afval.
Een succesvolle activiteit, wat feitelijk niet nodig moest zijn als iedereen zijn afval in de betreffende afvalbakken onderweg of thuis deponeert.Algemene ledenvergadering (16 febr. 2022)

Na twee jaar konden we weer een algemene ledenvergadering houden. Goed om weer met zo velen bij elkaar te zijn, om terug te blikken en de plannen voor dit jaar te bespreken.--------------------------------------------------
Routefabriek.nl shirtsponsor

Routefabriek.nl is onze shirtsponsor!
Met Routefabriek maak je eenvoudig routes op kaarten met extra informatie, en kun je routes delen via webpagina's, widgets, links, berichten en bestanden, in PDF en GPX formaat.
Voor sporters, verenigingen, toeristische bedrijven en organisaties van (sport)evenementen.