Nieuws

Open training Run4Fun (21 sept. 19.00-20.00 uur)

Altijd al een keer in groepsverband willen hardlopen? Nieuwe mensen leren kennen? Tips en tops willen krijgen. Tijdens de Nationale Sportweek organiseren wij op woensdagavond 21 september om 19.00 uur een open training. Iedereen is welkom, instappers en meer gevorderde hardlopers. Zie voor meer informatie en aanmelding de volgende website:
Open training Run4FunClinic Natuurlijk Fit (8 okt 2022 om 08.30 uur)

Op 8 oktober 's ochtends voor de afwisseling een andere leuke training. Dan staat voor de Run4Fun leden bij 'Natuurlijk Fit' in Exloo een clinic gepland, waarbij andere spieren en onze algehele conditie op de proef wordt gesteld. Lenteleut Run4Fun (11 juni 2022 om 09.00 uur)

Op 11 juni hadden we de jaarlijkse Lenteleut rondom 't Nije Hemelriek. Na een mooie zaterdagochtend training hebben we gezellig op het zonnige terras nagezeten. Hunebedloop en jeugdloop BORGER (7 mei 2022)

Op zaterdag 7 mei 2022 is de hunebedloop Borger weer gehouden. Een wedstrijdloop uit het Loopcircuit de Kop van Drenthe. Run4Fun hielp mee met de organisatie van dit mooie evenement. 
Er zijn 2 afstanden, 5 en 10 km. Beide langs het grootste hunebed van Nederland.
Vooraf is er de Oek Jeugdloop, voor leerlingen van groep 1 t/m 8.Bike & Run (2 april 2022)

Run4Fun heeft voor haar eigen leden weer een Bike & Run activiteit georganiseerd. In teams van 2 personen werd een mooi parcours afgelegd, waarbij wisselend werd hardgelopen en gefietst.Zwerfafvaltraining (19 mrt 2022)

De zwerfafvaltraining van Run4Fun op de Landelijke Opschoondag heeft 10 kilo afval opgeleverd. Via de website van 'Nederland Schoon' zijn drie routes van elk ongeveer 4 km geclaimd. De training begon, zoals elke zaterdagmorgen om 8.30 uur bij de boshut tussen Borger en Exloo. Van daaruit werd in drie groepen hardgelopen naar elk startpunt van de routes en vervolgens terug gewandeld met prikstokken en afvalzakken, al speurende naar afval.
Een succesvolle activiteit, wat feitelijk niet nodig moest zijn als iedereen zijn afval in de betreffende afvalbakken onderweg of thuis deponeert.Algemene ledenvergadering (16 febr. 2022)

Na twee jaar konden we weer een algemene ledenvergadering houden. Goed om weer met zo velen bij elkaar te zijn, om terug te blikken en de plannen voor dit jaar te bespreken.--------------------------------------------------
Routefabriek.nl shirtsponsor

Routefabriek.nl is onze shirtsponsor!
Met Routefabriek maak je eenvoudig routes op kaarten met extra informatie, en kun je routes delen via webpagina's, widgets, links, berichten en bestanden, in PDF en GPX formaat.
Voor sporters, verenigingen, toeristische bedrijven en organisaties van (sport)evenementen.